Chauffør vikar og morgenchauffør søges

Har du mod på et betydningsfuldt job og har du kørekort? Tengslemark specialinstitution for 0-6 årige, mangler en rummelig, rar og tålmodig morgenchauffør og en chauffør-vikar, der kan og vil hente og bringe vores børn i alt slags vejr. Det er en af de me...

Ansættelsessted
Nykøbing Sj.
Ansøgningsfrist
snarest muligt
Kontaktpersoner
Birgitte Louise Stavnbo Dagtilbudsleder
59 30 35 49 40 13 68 51 bilst@odsherred.dk

Har du mod på et betydningsfuldt job og har du kørekort?

Tengslemark specialinstitution for 0-6 årige, mangler en rummelig, rar og tålmodig morgenchauffør og en chauffør-vikar, der kan og vil hente og bringe vores børn i alt slags vejr. Det er en af de mest betydningfulde stillinger du kommer til at udfylde, da du vil være bindeledet mellem børnenes hjem og instituionen. Det er derfor vigtigt for os, at du som menneske er imødekommende, omsorgsfuld og hensynsfuld i dit samarbejde med både børn og voksne.

Vores morgenchauffør ansættes med 10 timer i Tengslemark og ønskes en fuldtidsstilling på 37 timer, skal man påregne ansættelser på flere lokationer. Som chaufførvikar skal du påregne, at blive indkaldt med kort varsel og for begge stillinger gælder, at chaufførene i Tengslemark så vidt muligt dækker hinanden ind under kurser, ferie og sygdom.

Du vil blive en del af en personalegruppe, der har et fantastisk samarbejde og hvis faglige praksis og hjerter banker varmt for børn visiteret hertil.