Folk mødt op til forsamling
09.10.2024

Dialogmøde med de frivillige sociale foreninger

Kom til Social-, Ældre- og Psykiatriudvalgets dialogmøde for frivillige sociale foreninger og frivilliggrupper mandag den 11. november 2024.

Dialogmøde om fællesskaber

Mandag den 11. november 2024 fra kl. 13.00-15.30 holder Social-, Ældre- og Psykiatriudvalget dialogmøde i Aksen i Asnæs, og alle der arbejder i den frivillige sociale sektor er inviteret.

Temaet for dialogmødet er ”Fællesskaber. Understøttelse af arrangementer, der fordrer samarbejdet mellem foreninger”. Dialogmødet vil fokusere på, hvordan frivillige sociale foreninger kan skabe og styrke samarbejdet omkring fælles aktiviteter.

Oplæg

Det første oplæg med Sigrid Bolet fra Center fra Frivilligt Socialt Arbejde (CFSA) bygger på CFSA’s erfaringer med det gode samarbejde i den frivillige sociale sektor og samarbejdet mellem kommune og civilsamfund.

Det andet oplæg vil tage udgangspunkt i partnerskabsprojektet ”Aktive Fællesskaber”. Her vil Sundhedscenter Odsherred og foreningen Mænds Mødesteder fortælle om brobygningsindsatser med
kommunen og mellem foreninger.

Efter oplæggene vil der være cafédrøftelser om erfaringer og refleksioner om samarbejdsindsatser samt åben dialog mellem de fremmødte og politikerne.

Oplægsholderne

Tilmeld senest tirsdag den 5. november 2024

Kultur- og Fritidskonsulent

Christoffer Hede