March mod ensomhed - en gruppe mennesker, mest unge, går på en vej
01.07.2024

Odsherred går med i March mod Ensomhed 2024

March mod Ensomhed kommer forbi Odsherred den 5. og 6. august 2024, hvor initiativtager Patrick Cakirli de to dage vandrer først Kalundborg-Asnæs og næste dag Asnæs-Holbæk.

”Konceptet for March mod Ensomhed er som følger: Vi må ikke gå, medmindre vi har følgeskab - ellers skal vi stå stille. På den måde bliver vores vandring symbol på vigtigheden af fællesskab og social ansvarlighed i kampen mod ensomhed”, fortæller Patrick Cakirli.

March mod Ensomhed understøtter kommunens nye Strategi mod Ensomhed, som netop er blevet godkendt i Byrådet. Mange har allerede mødt Patrick Cakirli på borgermødet om strategien, der blev afholdt i maj 2024. Snart kan endnu flere møde ham – og følges med ham.

I forbindelse med March mod Ensomhed 2024 afholdes tre arrangementer. Alle er velkomne!

1. Byd marchen velkommen til Odsherred

Vær med til at give en god velkomst til Patrick og alle der følges med ham, når de ankommer til Asnæs bibliotek på deres vandring fra Kalundborg. Der vil være en gratis sodavand til alle.

  • Tid: 5. august ca. klokken 17.30
  • Sted: Aksen, Asnæs bibliotek, Centervejen 91, 4550 Asnæs
  • Tilmelding ikke nødvendig.

2. Kom til gratis fællesspisning - plads til 100

Kom til gratis velgørenhedsmiddag. Der vil være fællesspisning og et kort oplæg ved Patrick Cakirli.

3. Kom til morgenmad og deltage i marchen mod Holbæk

Kom til gratis morgenmad gå med på vandringen fra Asnæs bibliotek mod Holbæk. Morgenmaden er sponsoreret af Asnæs Brugs.

  • Tid: 6. august. Morgenmad kl. 7.30. Afgang kl. ca. 8.00
  • Sted: Aksen, Asnæs bibliotek, Centervejen 91, 4550 Asnæs
  • Du kan tilmelde dig ved at klikke her: https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=C5ZASC74U295
  • Du bestemmer selv hvor langt du går med og du skal selv arrangere transport retur til Asnæs
  • Husk: Gode vandresko og tøj efter vejret.

Fakta

Det er 7. gang Patrick Cakirli vandrer Danmark rundt for at skabe fokus på ensomhed såvel som for at samle ind til velgørenhed.

Patrick udfører March mod Ensomhed hvert år for at sætte nationalt fokus på ensomhed som sundheds- og samfundsudfordring såvel som for at samle ind til Ensomhed Danmarks Landsindsamling. I år støtter landsindsamlingen TUBA, der tilbyder hjælp, rådgivning og terapi til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i hjem med alkohol- eller stofmisbrug.

Her finder du marchens Facebook-side

Praktiske oplysninger

Hele Marchen gennem Danmark er på 2.000 km. Se Danmarkskort

Marchen den 5. august 2024 fra Kalundborg Rådhus til Asnæs Bibliotek. Ruten er på 38,1 km og forventes at tage 10 timer. Hele ruten kan findes her

Marchen den 6. august 2024 begynder ved Asnæs Bibliotek Aksen og går til det gamle rådhus i Holbæk. Ruten er 23,3 km lang og forventes at tage mellem 6-7 timer. Hele ruten kan findes her

Har du spørgsmål i forbindelse med March mod Ensomhed? Så kan du skrive til Sundhedsafdelingen – SammenomSundhed@Odsherred.dk